FOTA

Idag ska vi tydligen till Torpa Stenhus och fota... kanske lägger in bilder sen. Men först ska vi åka in till stan och köpa en ny kamerväska till mig om den finns kvar. Det blir en Lowepro Nova 180. lägger ut en bild sen på den sen.

vi köpte den ej... men har beställt den på nätet.

...

nästa vecka då ska jag och laget åka till eskils... men ni som har hört att jag har haft ont i ljumsken i 2 månader... pappa har pratat med en kompis som sa att det kan ta långt tid innan det läker sig... faan också hoppas jag kan spela några matcher i alla fall på eskils!!!!


och jag saknar er!...


GRATTIS TILL MIG!

FÖR IDAG ÄR DET MIN DAG!
det som jag har fått utav mamma och pappa är ju få objektivet (70-300) fast jag fick det tidigare. sen fick jag en bok ( när jag hör din röst ) new moon.
sen ikväll ska vi ha kalas så det kommer väll mer presenter:)
imon ska vi åka till malmö till min syster så jag kommer inte blogga då på en vecka eller kanske jag får internet där nere? vem vet?:)

14

imorogon fyller jag åår!:D

alingsås

snart bär det av till alingsås.

KRETA


Jönköping

idag har jag och mamma vart i jönköping. vi gick i några affärer i A6 som det heter:) jag köpte lite småsaker på hm sen gick vi till ikea som ligger precis vid A6... där köpte jag galgar,ramar som behövdes.
om tre dagar fyller jag år!:D
kommer lägga ut bilder nu när vi var på kreta:)

GREEN

Bilderna är större egentligen...

Känn ingen sorg för mig göteborg


LAGER 157

Idag har jag och pappa varit på lager 157! vi hittade typ inget men jag köpte en Levis t-shirt som var snygg;) 200kr och en annan t-shirt för 60 kr... och sen en body butter för 40 kr hela jag typ luktar kokosnöt haha:)  orkar inte ta kort på det jag har kööööpt.

ha det bra:D


hemma

hej!

kom hem klockan 21.30 ungefär. det har varit as kul! vi har badat,vindsurfing,minigolf och mat! :) men det värsta var ju att jag hade glömt minnerskortet till kameran:( måste köpa ett reserv som jag kan ha i min kameraväska hela tiden om den behövs...

imorgon kommer vi nog hitta på ngt:) kanske åker nånstans:) vi får se!


TELIA VINN IPHONE 3GS

Svar: 5000 fria sms inom sverige.

Motevering: Det skulle vara rena drömmen att vinna en iphone. Vem skulle inte vilja vinna den? Jag skulle bli så glad att få en fin hel mobil. Nu hoppas jag att drömmen slår in. Och jag fyller år den 26 Juli så om jag vinner blir det den bästa presenten!

Länk: http://feber.se/teliamax25/OBS: Tävlingen avslutar den 18 Juli 23.59 så posta ditt svar innan det!


varberg!

imorgon åker jag  till varberg! yeeaay!:D ha det gött:)


varmt?

det är ju hur varmt som helst! typ. jag har inte bloggat för det. så jag tar en bloggpaus några dar. hejdåå ha ett bra!

vm

tyskland vs spanien är ju nu! hejja spanien!

Vilket lag hejjar ni på?

vm_2010
update: SPANIEN VANN<3


dagen

idag har jag ju vart med sanna. vi var hemma hos mig först men där gjorde vi inte så mkt. pappa skjutsade oss till ärtingen! vi skulle ju då bada... och det var nog det varmaste! vi var där ganska länge och sen kom sannas mamma och hämtade oss:) sen åkte vi hem till sanna och bakade cupcakes och det kommer nog inga bilder på dom;)

ha en bra onsdagkväll.


cupcakes

nu håller jag och sanna på att laga cupcakes! vi får se hur det går! jag lägger ut en bild sen kanske på dom!

later


bilder från liseberg

lotta på liseberg... man kunde inte ens komma fram eller se så det var ingen ide att kolla men man kunde höra ganska mycket!
kanske inte värdens bästa bilder men... dennis vann stjärn-vinst på aladin!!!

Kinna/Skene

Innan idag åkte jag och pappa till skene! vi åkte till visko! och jag fick med mig ett par converse!!!!!!! as glad:D<33333 tack pappa<33 eller ja ska betala hälften typ. sen åkte vi till kinna och åt på donken:D
snart ska vi till liseberg:D

sunday

hejhej!

Lördag 3 Juli: det ganska varrmt här! typ 34 grader? aja men kusinen kom! vi åkte till stan för mamma skulle göra en sak och så! vi gick in i lite butiker! jag köpte ett linne på gina för 99kr... är as nöjd med den:) hanna köpte också ett linne på gina:)
ungefär vid 18.00 tiden? då åkte hanna hem, och jag och mamma och dennis och hans kompisar åkte till pappa i lödöse tror jag det hette? han var på en bilsak eller ngt! haha;) men det var kuuuul!

Idag: har jag inte gjort något, har bara varit hemma!

Imon: åka till liseberg!!!!!!!:D men jag ska ej åka eller kanske köper sånna dära biljetter! dennis och hans kompisar ska åka så jag och pappa och mamma + två till ska kolla på Lotta på Liseberg! och spela på hjul! kameran hänger med och jag kanske lägger ut bilder på tisdag!

MTV

Nu: Life Of Ryan
Någon som tycker att det är bra?:D

Tröök dag

dagen har vart ganska tråkigt... men men! det är mycket vi ska gör på sommarlovet sen när pappa och mamma har semester! typ som: liseberg!, malmö!, och mycket annat som jag inte kommer just på nu haha:)

+ att jag kommer inte blogga så mkt nu i sommar.

ha de bra!


RSS 2.0