...

tror nog att jag tar bort denna bloggen och gör en riktig fotoblogg istället... eller vad tycker ni?:)

ESKILSCUPEN!

imon sååå är det eskils!!!! TAGGA kommer inte blogga typ på flera dar bye!

zlatan

min bästa syster skaffade en autograf (stavning?) från zlatan!! till mig och dennis;) as coolt haha inte för jag är ett fan av zlatan s men ändååå:P
bilden är spegelvänt!

hjääärtaaaa

min kameraväska som jag beställde(L)   hoppas den kommer innan eskils:D

TRÄNING

Idag var jag med mimmi:D det var roligt:D vi satt mest vid datan och busade med hennes kattunge som är sååå sööööt:)
sen åkte vi ner för att träna och det gick bra för jag har inte rört mig på hela sommarlovet men jag kommer nog få träningsvärk...
TAGGA TILL ESKILS TJEJOR!!

FOTA

Idag ska vi tydligen till Torpa Stenhus och fota... kanske lägger in bilder sen. Men först ska vi åka in till stan och köpa en ny kamerväska till mig om den finns kvar. Det blir en Lowepro Nova 180. lägger ut en bild sen på den sen.

vi köpte den ej... men har beställt den på nätet.

...

nästa vecka då ska jag och laget åka till eskils... men ni som har hört att jag har haft ont i ljumsken i 2 månader... pappa har pratat med en kompis som sa att det kan ta långt tid innan det läker sig... faan också hoppas jag kan spela några matcher i alla fall på eskils!!!!


och jag saknar er!...


GRATTIS TILL MIG!

FÖR IDAG ÄR DET MIN DAG!
det som jag har fått utav mamma och pappa är ju få objektivet (70-300) fast jag fick det tidigare. sen fick jag en bok ( när jag hör din röst ) new moon.
sen ikväll ska vi ha kalas så det kommer väll mer presenter:)
imon ska vi åka till malmö till min syster så jag kommer inte blogga då på en vecka eller kanske jag får internet där nere? vem vet?:)

14

imorogon fyller jag åår!:D

alingsås

snart bär det av till alingsås.

KRETA


Jönköping

idag har jag och mamma vart i jönköping. vi gick i några affärer i A6 som det heter:) jag köpte lite småsaker på hm sen gick vi till ikea som ligger precis vid A6... där köpte jag galgar,ramar som behövdes.
om tre dagar fyller jag år!:D
kommer lägga ut bilder nu när vi var på kreta:)

GREEN

Bilderna är större egentligen...

Känn ingen sorg för mig göteborg


LAGER 157

Idag har jag och pappa varit på lager 157! vi hittade typ inget men jag köpte en Levis t-shirt som var snygg;) 200kr och en annan t-shirt för 60 kr... och sen en body butter för 40 kr hela jag typ luktar kokosnöt haha:)  orkar inte ta kort på det jag har kööööpt.

ha det bra:D


RSS 2.0